الأربعاء، 25 سبتمبر 2013

البسبوسه

البسبوسه 



1/2 كيلو دقيق السيمولينا - 50 جم جوز الهند "حسب الحاجه" - 2 جم بيكنج بودر - 175 مل مياه أو لبن - 175 جم سكر - سيرب "شربات خفيف عشان بعد لما تتطلع من الفرن" - 100 جم كريمه للديكور- 1/2 كوبايه عسل جلوكوز 

الطريقه :
نجيب طبق غويط و نحط الدقيق و عليه المنه سايحه و بعد كده ننزل بالعسل الجلوكوز و نقلب بإيديك أو بملعقه خشبيه ,,, لحد ما تبقى طريه
و بعد كده ننزل باللبن أو المياه واحده واحده و نقلب لحد ما يشرب اللبن و يبقى طرى خاااالص
ندهن الصينيه بفرشة زيت ,,,, و ننزلها فى الصينيه بالراااحه و نساويها بإيدينا و الطروف بمعلقه صغيره خشبيه نساويها بالراااحه جدا
ندخلها الفرن لمده 25 30 دقيقه
أهم حااجه ,, بعد لما تتطلع من الفرن ننزل عليها بالسيرب على طوول و يكون سخن

ألف هنا :) 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق