البسبوسه
الطريقه :
نجيب طبق غويط و نحط الدقيق و عليه المنه سايحه و بعد كده ننزل بالعسل الجلوكوز و نقلب بإيديك أو بملعقه خشبيه ,,, لحد ما تبقى طريه
و بعد كده ننزل باللبن أو المياه واحده واحده و نقلب لحد ما يشرب اللبن و يبقى طرى خاااالص
ندهن الصينيه بفرشة زيت ,,,, و ننزلها فى الصينيه بالراااحه و نساويها بإيدينا و الطروف بمعلقه صغيره خشبيه نساويها بالراااحه جدا
ندخلها الفرن لمده 25 30 دقيقه
أهم حااجه ,, بعد لما تتطلع من الفرن ننزل عليها بالسيرب على طوول و يكون سخن
ألف هنا :)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق