المقادير
1/2 كيلو خبيزة - 100 جم فريك - 1/4 كيلو لحم بتلو - طماطم - جزر - زبدة - ثوم - شبت - كزبرة خضراء - كزبرة ناشفة - ملح - فلفل
طريقة التحضير
نغسل الخبيزة وننقعها فى الماء وبعدين نقطعها ونضيف لها شبت وكزبرة ونضعها فى
الشوربة ونقلبها من غير ما نغطيها وبعدين ضربها فى الخلاط ونضيف عليها الفريك
المسلوق وبعدين اللحمة المسلوقة …. نضع طاسة على النار ونضيف لها زبدة وثوم
ونقلبهم لعمل الطشة وبعدين نضيفها على الخبيزة ونقلبهم
و ألف هنا على قلبكوا ,,, و قولوا لى على كل اللى عايزينه و أنا تحت أمركوا ♥
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق