المقادير
2 ثمرة افوكادو - 300 جم جمبرى - زيت زيتون - 1/4 كوب ليمون - خل - معلقة مسطرده - بصل ناعم - زعتر فريش - ملح و فلفل - خس
طريقة التحضير
نحضر طبق عميق ونضع فيه زيت زيتون وخل وملح و فلفل وزعترو ليمون وذرة صفراء وبعدين نضيف الجمبرى المسلوق والمسطردة وفلفل الوان ونقلبهم …. نقطع الافوكادو نصفين ونعملهقاعدة ونشيل منه البذر وبعدين بمعلقة ونقطع قلب الافوكادو ونضيفه على الخليط السابق ونقلبه ….. نقطع الخس ونضعه فى طبق التقديم ونضع عليه قالب الافوكادو ونضيف مكان القلب الخليط السابق
و ألف هنا على قلبكوا ,,, و قولوا لى على كل اللى عايزينه و أنا تحت أمركوا ♥
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق